Klassik qizil loviya loviya sho'rvasi

Классический фасолевый суп из красной фасоли
Классический фасолевый суп из красной фасоли
Классический фасолевый суп из красной фасоли
Preparation
12 soat
сooking Time
2 soatva 30 daqiqalar
Recipe For
4 adamdar
 

Sipattama

Fasol qattiq, yoqimsiz ta'mga ega bo'lmasligi uchun ularni oldindan qaynatilgan va yaxshi sovutilgan suvda 8 12 soat davomida namlash kerak. Namlangan loviyani sovuq joyga qo'yish tavsiya etiladi. Keyin, juda past olovda, mahkam yopiq qopqoq ostida qaynatib oling, pishirish paytida qattiq qaynatishdan saqlaning (loviya qattiqlashishi uchun 2 3 daqiqa qaynoq etarli).
В избранное

Пищевая ценность порции

130
кКал
5%
Белки8 г
Жиры1 г
Углеводы25 г
% от дневной нормы
2 %
0 %
2 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
qismlar
Основные
250 g
150 g
2 . kompyuterlar
150 g
150 g
20 g
1 osh qoshiq
1 . chimchilash
10 g
0 tatib ko'rish uchun
0 tatib ko'rish uchun
2 . kompyuterlar

retsept bo'yicha fotoreportajlar0

rasm Qo'shish
hozircha bu taomni tayyorlash haqida hech qanday fotosurat yo'q
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/8

Красную фасоль (у меня ТМ «Националь») промыть, залить холодной кипяченой водой, добавить 1 ст. ложку соли и оставить на 8 — 12 часов или на ночь.
Qizil loviya (menda TM «Milliy») yuvib tashlang, sovuq qaynatilgan suv quying, 1 osh qoshiq qo'shing.bir qoshiq tuz va 8 — 12 soat yoki bir kechada qoldiring.


to'liq ekran

# qadam 2/8

С фасоли слить воду. Фасоль промыть, залить 1,5 литрами воды и довести до кипения (не доводя до бурного кипения) и варить на медленном огне 1 час.
Fasolni to'kib tashlang. Fasolni yuving, 1,5 litr suv quying va qaynatib oling (qaynab ketmasdan) va 1 soat davomida past olovda pishiring.


to'liq ekran

# qadam 3/8

Острый перец разделить на две части, очистить от семян и нарезать. Я нарезаю кулинарными ножницами, это очень удобно.
Achchiq qalampirni ikkiga bo'ling, urug'ini tozalang va maydalang. Men pishirish qaychi bilan kesib tashladim, bu juda qulay.


to'liq ekran

# qadam 4/8

Картофель и лук некрупно нарезать.
Kartoshka va piyozni mayda to'g'rab oling.


to'liq ekran

# qadam 5/8

Морковь очистить и нарезать кубиками, сельдерей мелко порубить, часть укропа мелко нашинковать.
Sabzini tozalang va kub shaklida kesib oling, seldereyni mayda maydalang, arpabodiyonning bir qismini mayda maydalang.


to'liq ekran

# qadam 6/8

Добавить к фасоли овощи и зелень, томатную пасту, щепотку сахара (при желании), соль, перец по вкусу. Перемешать и оставить вариться на 1 час на медленном огне.
Fasolga sabzavot va o'tlar, tomat pastasi, bir chimdik shakar (agar kerak bo'lsa), ta'mga tuz, murch qo'shing. Aralashtiring va past olovda 1 soat davomida pishiring.


to'liq ekran

# qadam 7/8

Когда суп готов, добавить оставшуюся зелень, лавровый лист. При необходимости добавить соль, перец. Варить еще 5 минут. Снять с огня и дать настояться под крышкой 10 минут. Убрать из супа лавровый лист.
Sho'rva tayyor bo'lgach, qolgan ko'katlarni, dafna barglarini qo'shing. Agar kerak bo'lsa, tuz, murch qo'shing. Yana 5 daqiqa pishiring. Issiqlikdan olib tashlang va 10 daqiqa davomida qopqoq ostida pishiring. Dafna barglarini sho'rvadan olib tashlang.


to'liq ekran

# qadam 8/8

Приятного аппетита!
Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.