Klassik aronia murabbo

Классическое варенье из черноплодной рябины
сooking Time
4 soatva 30 daqiqalar
Recipe For
1 adamga
 

Sipattama

Agar siz hali bu uy qurilishi tayyorgarliklaridan nafratlanmagan bo'lsangiz, unda bu retsept siz uchun aniq) axir, biz hammamiz bolaligimizda qora mevalarni yaxshi ko'rardik, keyin qora tillar bilan yurish qanchalik qiziqarli edi) Endi biz ulg'aydik va negadir bu go'zal berry haqida unutdik. Garchi hamma bu juda foydali ekanligini bilsa ham. Ushbu qora marvaridlardagi s vitamini tarkibi limon bilan bir xil, ammo ularda yod qulupnay, Bektoshi uzumni va malinadan to'rt baravar ko'p. Albatta, biz issiqlik bilan ishlov berishdan keyin bu barcha foydali narsalarni saqlamaymiz, ammo mazali murabbo iste'mol qilishdan yaxshi kayfiyat zaryadini olamiz. Aytgancha, ko'pchilik qora mevali murabbo dastlab gilosga o'xshaydi, deyishadi. Ovqat pishirganda, menga elektron pochta xabarini yuboring, iltimos, shunday bo'ladimi yoki yo'qmi!
В избранное

Пищевая ценность блюда

5343
кКал
227%
Белки15 г
Жиры2 г
Углеводы1307 г
% от дневной нормы
4 %
0 %
93 %
Основано на вашем
возрасте, весе и активности. Является справочной информацией.
ingredientlar yoqilgan
xizmat
Черноплодная рябина
1000 g
1200 g
1 shisha
1 . chimchilash

retsept bo'yicha fotoreportajlar1

rasm Qo'shish
rasm Qo'shish

fotosurat bilan bosqichma-bosqich retsept

to'liq ekran

# qadam 1/7

Подготавливаем ягодки. Очищаем от веточек, листочков и сухих ягодок. Промываем.
Biz rezavorlar tayyorlaymiz. Biz novdalar, barglar va quruq mevalardan tozalaymiz. Biz yuvamiz.


to'liq ekran

# qadam 2/7

Стакан воды (можно чуть больше) выливаем в кастрюлю, где будем варить варенье. Воду доводим до кипения, снимаем с плиты. В кипяток высыпаем наши ягодки. Аккуратненько перемешиваем деревянной ложечкой, чтобы каждая из ягодок побывала в воде. Это мы делаем для того, чтобы рябина стала мягкой и лучше пропускала сироп. Проделываем это 5-7 минут.
Bir stakan suvni (biroz ko'proq bo'lishi mumkin) panga quying, u erda murabbo pishiramiz. Suvni qaynatib oling, pechdan chiqarib oling. Rezavorlarimizni qaynoq suvga quying. Yog'och qoshiq bilan yaxshilab aralashtiring, shunda rezavorlarning har biri suvga tashrif buyuradi. Biz buni tog ' kulining yumshoq bo'lishi va siropni yaxshiroq o'tkazib yuborishi uchun qilamiz. Biz buni 5-7 daqiqa davomida qilamiz.


to'liq ekran

# qadam 3/7

Возвращаем кастрюлю с ягодами на плиту, включаем огонь чуть больше среднего. Добавляем весь сахар, растворяем его, аккуратно помешивая. Доводим до кипения. Делаем огонь меньше среднего и варим 15 минут.
Tandirni rezavorlar bilan pechka ustiga qaytaring, olovni o'rtacha darajadan biroz ko'proq yoqing. Barcha shakarni qo'shing, muloyimlik bilan aralashtirib, eritib oling. Qaynatishga keltiring. Biz olovni o'rtacha darajadan pastroq qilamiz va 15 daqiqa davomida pishiramiz.


to'liq ekran

# qadam 4/7

Pechkadan murabbo olib tashlang va xona haroratiga qadar sovushini qoldiring. Bu menga taxminan 3 soat davom etdi.


to'liq ekran

# qadam 5/7

Возвращаем варенье на огонь. Доводим до кипения, уменьшаем огонь и варим еще 15 минут.
Biz murabbo olovga qaytaramiz. Qaynatishga keltiring, olovni kamaytiring va yana 15 daqiqa pishiring.


to'liq ekran

# qadam 6/7

Pechkadan murabbo olib tashlashdan oldin, pichoqning uchiga to'g'ridan-to'g'ri vanillin qo'shing. Bu murabbo gilos ta'mini beradi.


to'liq ekran

# qadam 7/7

Mana hammasi tayyor! Issiq murabbo sterillangan bankalarga quying. Biz buralamiz. Jam issiq xonada ham, salqin xonada ham yaxshi saqlanadi. Yoqimli ishtaha!


поделиться фото
5.0
согласны?
kunning retsepti uchun ovozlar(1)
Реклама
Реклама

retsept reytingi

do'stlaringizga ayting
Присоединяйтесь к нам в Telegram!

Примите участие в опросе!

Пройдите опрос и получите в подарок лекцию от диетолога.